Modsat 301 redirect, fortæller 302 redirect-kode søgemaskinen, at den pågældende side er blevet flyttet midlertidigt. Søgemaskinen vil således gå ud fra, at siden vil vende tilbage til den oprindelige URL på givent tidspunkt. Da det kun er en midlertidig flytning, vil værdien af Google PageRank og links ikke bliver overflyttet til den URL, som der redirectes til. Det vil sige, at styrken af det ”gamle” site ikke vil blive ført med over på det nye site.

Et 302 redirect er yderst brugbart for dig, der eksempelvis driver e-handel i form af en webshop, hvor et bestemt produkt er blevet (midlertidigt) udsolgt. De besøgende vil således blive sendt til et andet site, der tilbyder lignende produkter, i den periode, hvor det gamle site ikke er relevant. Et 302 redirect fortæller således også Google, at siden blot er midlertidigt offline, og derfor ikke behøver at flytte rundt på sidens værdi og styrke.

Google har officielt meldt ud, at der ikke længere mistes PageRank gennem 3XX-redirects, hvilket eller tidligere var tilfældet.