200 OK angiver, at siden kan vises (i princippet det modsatte af ”Siden kan ikke vises”). Når søgemaskinen forsøger at tilgå en side, returnerer serveren en http server-header kode til browseren. I tilfælde med 200 OK-koden, bliver serveren fortalt, at siden er korrekt og derfor kan vises.

En 200 OK server kode er ikke synlig for os som bruger, da den blot indikerer, at en side er blevet indlæst uden problemer. Det er derved en kode, der kun kan læses af serveren. Du vil derfor ikke støde på en 200 OK-kode i dine søgninger på nettet.

Herunder finder du en liste over alle 200 returkoder:

200 OK
201 Created
202 Accepted
203 Non-Authoritative Information
204 No Content
205 Reset Content
206 Partial Content