Hvad er en adfærdsanalyse?

En adfærdsanalyse henviser til analyse af brugers adfærd, som eksempelvis kan analyseres ud fra din hjemmeside og online markedsføring. Du kan følge og analysere brugernes adfærd og aktiviteter online ved brugen af værktøjer som Google Analytics. Dette værktøj giver dig … Læs mere

Hvad betyder ”Above the Fold”?

På dansk kaldes dette begreb ”over folden” og henviser til det indhold, der vises uden at skulle scrolle ned på landingssiden. Above the fold-indhold er således alt det, der er er synligt på et site ved første øjekast, hvilket varierer … Læs mere

Hvad er persondataloven?

Persondataloven er en dansk lov som omhandler, hvornår og hvordan personoplysninger må behandles. Persondataloven gælder som hovedregel for al elektronisk behandling af personoplysninger, men også for manuel behandling af personoplysninger, der er indeholdt i et register. Persondataloven gør sig gældende … Læs mere

Hvad er en konverteringsrate?

En konverteringsrate for et givent mål beskriver den andel af dine besøgende, som udfører den handling du vil have dem til: Foretager køb i webbutikken Indhenter et tilbud Bestiller tid til en aftale Udfylder en kontaktformular Booker et møde Direkte opringning … Læs mere

Hvad er en A/B splittest?

A/B-splittests er en metode til at holde to forskellige versioner af en hjemmeside eller app op imod hinanden for at afklare, hvilken én der fungerer bedst – ofte med flere konverteringer for øje. Metoden benytter sig af data og statistik for … Læs mere

Hvordan laver jeg et godt online spørgeskema?

Hvorfor skal du bruge polls eller surveys? Du kan se vores brugervenlighedsspecialist, Klaus Wrensted Jensen, fortælle om emnet eller læse videre nedenunder videoen.   Med polls og surveys får du en let og billig måde at øge kundetilfredsheden, brugervenligheden og … Læs mere

Hvad er en landing page?

En landing page (eller på dansk landingsside) er en hvilken som helst side en besøgende “kan lande på”. Indenfor online marketing bliver begrebet brugt som en stand-alone side – afgrænset fra din resterende side. Den er designet til et enkelt … Læs mere

Hvad er en heuristisk evaluering?

En heuristisk evaluering er en form for ekspertgennemgang, hvor et system eller teknologi analyseres ud fra overordnede tommelfingerregler for god brugervenlighed. Det er baseret på principper, standarder og guidelines for best practice. En heuristisk evaluering sikrer at konventioner overholdes. Der kigges … Læs mere

Hvad er Google Analytics?

Webanalyse med Google Analytics Google Analytics er et freemium-værktøj til webanalyse. Det er den mest anvendte service til webanalyse og giver fundamentale værktøjer til søgemaskineoptimering og online marketing. Det er tilgængeligt for alle med en Google-konto Den betalte version hedder … Læs mere