Hvad betyder CPV?

CPV er forkortelsen for Cost Per View eller omkostning pr. visning, som det hedder på dansk.   Termet definerer, hvor meget man betaler pr. visning af sit annoncemateriale. CPV kan dog også være en budstrategi i enkelte Google Ads-kampagner, hvilket … Læs mere

Hvad er Smart Display?

Smart Display, også kaldet intelligente display-kampagner, adskiller sig fra normale display-kampagner ved, at smart-kampagnen kører med automatisk budgivning og målretning. Derudover har Smart Display den unikke egenskab, at annoncøren kan betale pr. konvertering, hvor annoncøren selv bestemmer, hvad betalingen skal … Læs mere

Hvad betyder CPM?

CPM er forkortelsen for Cost Per Mille eller omkostninger pr. tusinde visninger, som det hedder på dansk.   Man bruger dette nøgletal som en afregningsfaktor i forbindelse med betalt annoncering. CPM er derfor et udtryk for, hvor meget en annoncør … Læs mere

Hvad betyder CPA?

CPA er forkortelsen for Cost Per Acquisition eller omkostninger pr. salg/handling, som det hedder på dansk.   Dette nøgletal er essentielt i redegørelsen for effektiviteten af online markedsføringsaktiviteter. Udregningen af CPA er simpel, da man blot skal dividere forbruget og … Læs mere

Hvad er Smart Shopping?

En Smart Shopping-kampagne har til formål at maksimere din konverteringsværdi via en fusion mellem shopping- og display-annoncering. Smart-elementet kommer af, at kampagnen bruger Googles algoritme til budjustering og målretning til relevante brugere.   Smart Shopping-kampagnen bruger det eksisterende produktfeed, hvorefter … Læs mere

Hvad er PPC?

PPC står for pay-per-click og er en model inden for internet markedsføring, hvor annoncøren betaler et beløb hver gang, der bliver klikket på deres reklame. Helt lavpraktisk er PPC en måde at købe flere besøgende til sin hjemmeside i stedet … Læs mere

Hvad er Google AdWords?

AdWords er Googles egen annonceringsplatform, som du kan benytte i markedsføringen af din virksomhed på Google. Google AdWords hører under kategorien ”Pay-per-Click” (PPC), hvilket indikerer, at det er en betalt form for markedsføring. Du betaler således et fastlagt beløb for … Læs mere