Hvad er growth hacking?

Growth hacking handler om at opnå eksponentiel og enorm vækst i omsætning, besøgstal og brandkendskab ved at optimere de rigtige steder i din markedsføring, produktudvikling og forretning. Facebook, Spotify og Snapchat har alle gjort det: Opnået massive værdistigninger i forretningen … Læs mere

Hvad er CTR?

CTR er en forkortelse for Click Through Rate – eller klikrate, som det hedder på dansk. Begrebet dækker over, hvor mange procent der klikker på din annonce. En høj CTR giver en god indikation af, at brugerne ser dine annoncer … Læs mere

Hvad er marketing automation?

Marketing automation er automatisering af marketingaktiviteter. Denne effektive metode muliggør målrettet kommunikation med et stort antal leads – samtidigt med at der opnås store tidsmæssige besparelser. Ved hjælp af marketing automation kan din virksomheds budskaber bliver leveret, når modtagerne er … Læs mere

Hvad er digital PR?

Digital PR er en disciplin, der går ud på at skabe omtale via relevante digitale medier. Det primære formål med denne omtale er at øge kendskabsgraden og derved styrke virksomhedens online tilstedeværelse. Det er dog langt fra kun god omtale … Læs mere

Hvad er en digital strategi?

Helt grundlæggende er det en strategi, der definerer målene for din virksomheds markedsføring online, samt hvilke markedsføringsaktiviteter du skal igangsætte for at opnå disse mål. En digital strategi giver dig mulighed for at skabe en ensartet kommunikation i hele virksomheden. … Læs mere