Hvad er PPC?

PPC står for pay-per-click og er en model inden for internet markedsføring, hvor annoncøren betaler et beløb hver gang, der bliver klikket på deres reklame. Helt lavpraktisk er PPC en måde at købe flere besøgende til sin hjemmeside i stedet … Læs mere

Hvad er Google AdWords?

AdWords er Googles egen annonceringsplatform, som du kan benytte i markedsføringen af din virksomhed på Google. Google AdWords hører under kategorien ”Pay-per-Click” (PPC), hvilket indikerer, at det er en betalt form for markedsføring. Du betaler således et fastlagt beløb for … Læs mere