På dansk kaldes dette begreb ”over folden” og henviser til det indhold, der vises uden at skulle scrolle ned på landingssiden. Above the fold-indhold er således alt det, der er er synligt på et site ved første øjekast, hvilket varierer alt efter hvilket device og skærmstørrelsen de respektive brugere benytter.

Selvom vi ofte scroller op og ned på en side, er det øverste Above the fold-indhold typisk det indhold, der fanger vores opmærksomhed.
Det er derfor vigtigt, at indholdet er relevant for de besøgende, så de ikke forlader siden med det samme og derved øger din bounce-rate.

Above the fold-begrebet bliver ofte anvendt i forbindelse med design af hjemmesider, da det er webdesignerens opgave at opbygge et responsivt design af siden, der øger konverteringsraten. Hvis indholdet Above the Fold ikke er relevant nok til at fastholde de besøgende, vil konverteringsraten dale.